Gyakorló jógaóra

Gyakorló jógaóra

„Alapvetően a jógatechnikák szintézise az, ami megtestesíti nemcsak a számos módszert, melyek teljesen megelevenítik a testet, hogy az megőrizze erejét, energiáját, vitalitását, hanem ellenőrzés alá vonja az elme kifelé irányuló hajlamát is. Javítja az intellektuális képességeket, de ezek mellett magában foglalja a meditációt és az önmegvalósítás folyamatát, melyekhez az ászanák (testgyakorlatok) és a pránájámák (légzés szabályozás) megteremtik az egyéni feltételeket és képességeket.”

– Szvámí Visnu-dévánanda

A gyakorló jógaóra foglalkozásokon kellemes légkörben és a korábban már megismert emberekkel közösen gyakorolhatod a kezdő jógatanfolyamon elsajátított ászanákat (jógagyakorlatokat) és pránájámákat (jóga légzőgyakorlatokat), egyre tovább fejlesztve azokat.

FELÉPÍTÉS

  • Relaxáció: Teljes ellazulás fizikai, mentális és lelki szinten.
  • Meditáció: Segítségével megszabadulhatunk minden negatív tulajdonságunktól, a belső harmónia és béke állandósul bennünk.
  • Tanítás: egy rövid tanítással felébresztjük a bennünk rejlő bölcsességet.
  • Előkészítő gyakorlatok: Átmozgatjuk szemizmainkat és nyakizmainkat.
  • Pránájámák: Légzőgyakorlatok, amelyek segítségével életvidámak és energikusak lehetünk.
  • Szúrja namaszkára – Napüdvözlet bemelegítő, energetizáló sor.
  • Ászana sor: Az ászanák vagy testhelyzetek a vázizmok fejlődése mellett hatással vannak belső szerveink működésére is, így fenntartva vagy helyreállítva egészségünket. Mi a mesterünk által összeállított ászanasort gyakoroljuk.
  • Kírtana: a mai kor embere számára a jóga leghatékonyabb eszköze: közösségben együtt énekelni Isten neveit. Ettől hatalmas erő keletkezik, mely az egyénre és az egész világra egyaránt jótékony hatással van:

„Felemelő gondolatokat ébresztenek mások elméjében, vigaszt és erőt nyújtanak minden embernek, békét, harmóniát, egyetértést teremtenek. A negatív erőket gyorsan megsemmisítik, és boldogságot hoznak az egész világnak.” – Szvámí Sivánanda

EGYÉB GYAKORLÓ JÓGAÓRA TÍPUSOK

IDŐPONTOK

ÁRA

Jógaóra: 3.800,- Ft

5 alkalmas BÉRLET: 15.000,- Ft (2 hónapig érvényes)

10 alkalmas BÉRLET: 28.000,- Ft (10 hétig érvényes)

BEFIZETÉS

Helyszínen: készpénzzel lehetséges

Utalás: Palcode Bt.
65100118-11262750

HELYSZÍN

Jóga Szaraszvatíval és Kiállítóterem: 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3, 3. emelet 14. KAPUCSENGŐ: 14

JELENTKEZÉS

+36 30 589 7874
joga@szaraszvati.hu 

***

VÁRUNK SZERETETTEL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” 

– Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.” – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.