Rólunk

Jóga – Művészet – Szeretet Budapest szívében a Szent Gellért téren.

JÓGA: Szvámí Sivánanda Szaraszvatí tanításai alapján, mely szerint a jóga a boldog élet művészete.

MŰVÉSZET: állandó fotókiállítás és modern festmények a jóga hangulatához igazítva.

SZERETET:A szeretet élet. A szeretet öröm. A szeretet melegség. A szeretet az aranykötelék, amely összeköti a szíveket és a lelkeket. A szeretet építő és alkotó. A szeretet összeköt és épít. A szeretet a megújhodás forrása. A szeretet pozitív és valós. Azért élünk, hogy megtanuljunk szeretni, azért szeretünk, hogy megtanuljunk az örök létezésben élni.” – Szvámí Sivánanda Szaraszvatí

Jógaoktatóink a Sivánanda jógatradíciót képviselik, melynek képzései a Magyar Jógaoktatók Szövetsége által minőségi jógaoktató képzés címet kapták.

Várunk szeretettel!

Szaraszvatí Keserű Aranka

Szaraszvatí Keserű Aranka

Szaraszvatí – Keserű Aranka a Magyar Jógaoktatók Szövetségének tiszteletbeli elnöke, 2022-ben a Jógarádzsa Kiválósági díjjal elismerést kapott a jógaoktatás területén tett munkájáért. Szeretettel várja a jógázni vágyókat.

Tovább…

Kovacs Szilvia

Kovács Szilvia

Szilvi Fotóstúdiója a Syluette photography ad otthont a Jóga Szaraszvatíval és Kiállítóteremnek. Nagyon hálásak vagyunk, köszönjük!

Tovább…

Dhanjá Krasznai Anna

Dhanjá Krasznai Anna

Dhanjá Zimáné Krasznai Anna a Sivánanda Jógaközpont vezető jógaoktatója, a gyerek jógaoktatói továbbképzés kidolgozója és vezetője, a 2020-as év Jógarádzsa Könzönség Díjasa.

Tovább…

Oberczián Kinga

Oberczián Kinga

Kinga a Sivánanda Jógatradícióban kapta a jógaoktatói oklevelét. Elsősorban a kismama jógaórákon és hangfürdőkön találkozhattok vele.

Tovább…

Almási Ilona

Almási Ilona

Almási Ilona a Sivánanda Jógatradícióban kapta a jógaoktatói oklevelét. Elsősorban a senior jógaórákon találkozhattok vele.

Tovább…

Kamalá Eleven Kata

Kamalá Eleven Katalin

Kamalá Eleven Kata a Sivánanda Jógatradícióban kapta a jógaoktatói oklevelét. Elsősorban a kismama jógaórákon találkozhattok vele.

Tovább…

Pánczél Orsi

Orsi szüléskísérő dúla, aromaterapeuta és masszázs-terapeuta. Sok szeretettel várja a kismamákat és anyukákat a programjain.

Tovább…

Kovacs-P. Alex

Kovács P. Alex

Alex fiatal festőművész, akinek modern képeivel a kiállítótermünkben is találkozhatunk.

Tovább…

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” 
– Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.” 
– Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.