Videók

Videók és hanganyagok

“Azért jöttél a Földre, hogy megleld a legmagasabb rendű boldogságot.”

– Szvámí Sivánanda

A fenti idézet megvalósításához létrehoztuk a Youtube és Spotify csatornáinkat. Ezekre folyamatosan készítünk tanító jellegű videókat/hanganyagokat olyan témákban, melyek segítségedre lehetnek a hétköznapjaidban (pl. félelem-, harag leküzdése, karma törvényének ismerete és hasznosítása, emberi kapcsolatok kisímítása, betegségek kezelése, stb.), mígnem eléred az örök, szakadatlan boldogságot. 🙂

Továbbá elkezdtük összegyűjteni hanganyagban azokat a mantrákat, melyeket a Sivánanda Jógatradícióban használunk és szintén nagy segítségedre lehetnek a boldog, elégedett, minőségi élethez.

Iratkozz fel és első kézből értesülhetsz a legújabbakról. Ezeket ingyen tesszük elérhetővé mindenki számára.

Váljon teljességetekre!

Támogatás

A videók és hangfelvételek készítésénél egyes munkafolyamatokért nekünk is fizetnünk kell, a jó minőségű eszközök beszerzése élvezhetőbbé teszik a felvételeket, továbbá a terjesztés is pénzbe kerül. Ha szeretnéd támogatni kis missziónkat, hogy ezek minél több emberhez eljussanak és segítségükre lehessen, akkor te is megheted. – Hálásan köszönjük!

  • Rendszeres támogatáshoz válaszd a Patreon oldalunkat
  • Alkalmi támogatáshoz számlaszám: Keserü Aranka 3250 0914 4431 1835 REVOLUT (megjegyzés: adomány)

***

VÁRUNK SZERETETTEL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” 
– Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.” 
– Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.