Holdüdvözlet jógaműhely

Holdüdvözlet jógaműhely

A holdüdvözlet jógaműhely keretén belül a Csandra Namaszkár vagyis a Holdüdvözlet van a középppontban az egyensúly jegyében.

Hasonlóan, ahogy a Naphoz, a Holdhoz is tartozik egy gyakorlatsor. A kettőt együtt végezve egy komplex kiegyensúlyozó gyakorlat lesz a kezünkben. Ha nincs elég időnk az ászanákra, akkor ezekkel már sokat tehetünk fizikai és mentális jólétünkért.

Szúrja Namaszkárt már jól ismerjük, tapasztaltuk keringésfokozó hatását, ahogy megnyújtja izmainkat, beolajozza ízületeinket és bemelegíti egész testünket.

A műhelyen megismerkedünk a Holdhoz és a Naphoz kapcsolódó szimbólumokkal és minőségekkel, azok szerepével az életünkben.
Mivel a hold a női minőségeket hordozza, ezért azt gondoljuk, hogy a holdüdvözlet csak nőknek szól. Férfiak számára is ideális az összhang megteremtésében és a tüzes impulzusok lecsendesítésében.

A Hold minősége nyugtató, ellazító, puha, gyengéd, hűsítő, a befelé fordulás energiája, nektári energia, fő természete a táplálás, a szeretet energiája ez az összekapcsolódás. A Holdüdvözlet gyakorlatsorával mindez előhívható. Érzelmi problémáink ennek az energiának a kimerüléséből fakadnak.

Különösen javasolt

  • idegrendszeri problémákra
  • szorongásra
  • álmatlanságra
  • alvászavar esetén
  • menstruációs zavarra.

A jógaműhely során olyan gyakorlatsorokat alkalmazunk és sajátítunk el, ami feltölt minket energiával, de ki is egyenlíti azt bennünk, hogy újra harmónia és béke költözzön az életünkbe.

Gyere, fejlődjünk együtt!

IDŐPONT

Pillanatnyilag nincs ilyen műhelyünk, de írj nekünk bátran, ha erre lenne igényed és mi máris kitűzzük a következő időpontot.

ÁRA

Holdüdvözlet jógaműhely: 6.000,- Ft

A jóga mindenkié, ezért az anyagi nehézség nem lehet akadály, hogy eljusson hozzád. Írd meg, ha ilyen jellegű problémád van és közösen kitaláljuk a megoldást.

BEFIZETÉS

Helyszínen: készpénzzel lehetséges

Utalás: Palcode Bt.
65100118-11262750

HELYSZÍN

Jóga Szaraszvatíval és Kiállítóterem: 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3, 3. emelet, KAPUCSENGŐ: 14

JELENTKEZÉS

Kérjük írd meg nekünk az alábbiakat:

  • Holdüdvözlet jógaműhely (kezdési dátummal)
  • Neved
  • E-mail címed
  • Telefonszámod
  • Számlázási címed
  • Utalással vagy készpénzben fizetsz.

Utalás esetén a fenti bankszámlára kérjük befizetni a jógatanfolyam árát, megjegyzés: Holdüdvözlet műhely

+36 30 589 7874
joga@szaraszvati.hu 

***

VÁRUNK SZERETETTEL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” 

– Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.” – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.