
Csokis browni gluténmentes
Ez a gluténmentes csokis browni, hihetetlenül finom. A nyári jógatáborban vitte a pálmát. Próbáljátok ki ti is.
HOZZÁVALÓK 8 FŐRE
- 400 g csoki
- 320 g ghí
- 320 g nádcukor vagy agave szirup, vagy juharszirup
- 160 g rizsliszt
- 1 közepes cukkini (kb. 200 g)
- 1 közepes édesburgonya (kb. 270 g)
- 6 ek csiamag (ghíben és kevés növényi tejszínben feloldva)
- 4 ek kakaópor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 csipet só
- 100 g aprított dió
ELKÉSZÍTÉS
A száraz összetevőket keverjük össze, a diót kivéve, de akár a tésztájába is lehet plusszba tenni. Csokit apró darabokra törve, vagy reszelve lehet beletenni. A végén a reszelt cukkinit, illetve előfőzött pürésitett, vagy csak apróra vágva főzött édesburgonyát hozzáadjuk, és gyúrjuk össze az egészet.
Tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, fedjük le alufóliával, majd 180 C fokon megsütjük, kb. 45p-ig, de ez sütőtől is függ. A diót az utolsó 5-10 percben szórjuk rá, ekkor vegyük le az alufóliát.
Gyümölcs szósszal, lekvárral, vagy vegán joghurttal tálalhatjuk.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Óm Brahmárpanam Brahma havir Brahmágnau Brahmaná hutam Brahmaiva Tena Gantavjam Brahma-karma-samádhiná
Brahman az áldozat, Brahman az áldozati vaj, Brahman önti az áldozatot Brahman tüzébe, bizony Brahmanhoz megy az, aki mindenkor Brahmant látja minden cselekvésben.
Bhagavad Gítá 4/24.
Hasonló receptek ide kattintva olvashatók.
***
VÁRUNK SZERETETTEL
„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.”
– Szvámí Sivánanda„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”
– Szvámí Visnu-dévánanda
Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.